הקומיקס הראשון שלי

סדנת קומיקס ואיור לילדים בנושא גיבורים/ות עם שחר מ"חבורת הטושים"

יום שבת, ה-22 ביוני, בין השעות 11:00 עד 13:00.

מוזיאון נחום גוטמן לאמנות מזמין ילדים לסדנת קומיקס ואיור נוספת לילדים עם שחר בכור, מייסד "חבורת הטושים". בסדנה יחקרו המשתתפים סוגי פורמטים שונים של קומיקס, סיפורים קצרים מתקופות שונות בהיסטוריה של הקומיקס מהמאה ה-19 בעיתונות המודפסת ועד לספיידרמן והמנגה של דרגון בול מיפן. המשתתפים ירכשו כלים לפיתוח דמות עבור הקומיקס הראשון שלהם, בדגש על מאפייני גיבור הקומיקס. במהלך הסדנה המשתתפים ייצרו קומיקס במבנה הקלאסי. כל משתתף יצא מהסדנה עם סטריפ קומיקס מעשה ידיו.

אודות מדריך הסדנהשחר בכור מייסד חבורת הטושים, בוגר המסלול לתקשורת חזותית שנקר, מעצב גרפי ומאייר עצמאי. מעביר סדנאות איור למבוגרים ולילדים ומרצה לאיור ועיצוב לסטודנטים במכינות לעיצוב.

מחיר סדנה: 50 ₪ לילד והיא כוללת כניסה חופשית למוזיאון להורה המלווה. ההורים יכולים לצפות בילדיהם בסדנה באזור ההורים או להשאיר את הילדים ליצור בסדנה לבד.

מתאים לגילאי 6-9

מספר המקומות מוגבל. אנו שומרים את הזכות לבטל או לבצע שינויים

סדנת קומיקס ואיור לילדים בנושא גיבורים/ות עם שחר מ"חבורת הטושים"

יום שבת, ה-22 ביוני, בין השעות 11:00 עד 13:00.

מתאים לגילאי 6-9

מספר המקומות מוגבל. אנו שומרים את הזכות לבטל או לבצע שינויים