ראשי | Activities | סדנאות יצירה לחודש אוגוסט במוזיאון נחום גוטמן לאמנות

סדנאות יצירה לחודש אוגוסט במוזיאון נחום גוטמן לאמנות

במהלך חודש אוגוסט, בין השעות 11:00-13:00

מוזיאון נחום גוטמן לאמנות יערוך בחודשי הקיץ החמים סדנאות יצירה לילדות.ים.
בתחילת כל פעילות יודרכו הילדים בתערוכות המוזיאון השונות ולאחר מכן יצרו יצירות מקוריות משלהם במגוון חומרים וטכניקות.

סדנת 'משחקי קיץ'
יום שני (2.8) | יום רביעי (11.8)

בתחילת הפעילות יסיירו הילדים בתערוכת הקבע של נחום גוטמן וילמדו על ספרי הילדים שכתב ואייר.
1במהלך הסדנה יתכננו ויצרו משחק לוח בנושא חופשת הקיץ, בהשראת סיפוריו של נחום גוטמן.

הפעילות מתאימה לגילאי 7-12

סדנת 'תיאטרון בובות'
יום רביעי (4.8)

בתחילת הפעילות יסיירו הילדים בתערוכת הקבע של נחום גוטמן וילמדו אודות תפאורות ותלבושות שתכנן לתיאטרון. בהשראת היצירות יצרו המשתתפים תיאטרון בובות משלהם עם תפאורה ודמויות מקוריות, בשימוש במגוון חומרים כגון לבד, קרטון וסול.

הפעילות מתאימה לגילאי 7-12

סדנת 'שפת הים בצלחת'
יום שני (9.8) | יום רביעי (18.8)

בתחילת הסדנה הילדים יסיירו בתערוכת הקבע של נחום גוטמן, בהשראת התערוכה המשתתפים יצרו צלחת תלת-ממדית לתלייה ממגוון חומרים, בנושא שפת הים.

הפעילות מתאימה לגילאי 6-11.

סדנת 'רביעיות' משפחתית
יום שלישי (25.8)

בתחילת הפעילות יסיירו הילדים בתערוכה "כל המשפחות המאושרות" וילמדו על דיוקנאות של משפחות שונות. בהשראת היצירות יכינו המשתתפים משחק רביעיות ובו פרטים משפחתיים, סיפורים אישיים וסודות כמוסים.

הפעילות מתאימה לגילאי 6-11.

לתשומת לבכן.ם:
– ביטול עסקה לפעילות במוזיאון יתבצע בתנאי שהועברה בקשה לביטול לפחות יומיים לפני מועד הפעילות.
– ביטול עסקת טובין יתבצע בתנאי שהועברה בקשה לביטול תוך 14 ימי עסקים מביצוע העסקה, והמוצר הוחזר בשלמותו, ללא פגם, מבלי שנעשה בו שימוש ובאריזתו המקורית.
– כל זאת בהתאם ובכפוף לתקנות הגנת הצרכן.

נגישות

שימו לב, הכניסה למוזיאון מותנית במילוי הצהרת בריאות