אני וגוטמן מציירים ביחד – ללקוחות דיגיתל

סדנת יצירה מיוחדת לילדי דיגיתל

יום שבת ה-22 באוגוסט בין השעות 11:00 עד 13:00

מוזיאון נחום גוטמן לאמנות מזמין ילדים ומשפחות לסדנת יצירה בשילוב אלמנטים מעבודותיו של נחום גוטמן.

המשתתפים יסיירו בתערוכה הפעילה לכל המשפחה "מאחורי קירות המוזיאון" וילמדו על תהליך היצירה ומקורות ההשראה של האמן נחום גוטמן. בעקבות התערוכה ייצרו המשתתפים בסדנה יצירה המשלבת רקעים מיצירותיו של נחום גוטמן, באמצעות גזירה והדבקה של מגוון חומרים.

הסדנה תתקיים בחלל התערוכה "מאחורי קירות המוזיאון" – מרחב בטוח הפועל בהתאם להנחיות התו הסגול

הסדנה מתאימה לילדים בגילאי 7-12

מספר המקומות מוגבל. אנו שומרים את הזכות לבטל או לבצע שינויים