גיבורים במציאות: סדנת בניית בובות

סדנת יצירה לילדים

מוזיאון נחום גוטמן לאמנות שמח לארח את היוצרת והבובנאית רזיה מזרחי לסדנת בניית בובות מחומרי יצירה מגוונים שתתקיים באחת השבות של חודש אפריל

לכל אחד, ילד או מבוגר, יש גיבור. דמות שבעזרת מעוף דמיונה, טוב לבה וכוחותיה המיוחדים מהווה עבורו מודל לחיקוי ועוזרת לו להתגבר על קשייו ופחדיו. דמויות אלה יכולות להיות גיבורי סיפורים ואגדות, שחקנים וזמרים מפורסמים, ואפילו אנשים קרובים, כמו אמא או אח.

בסדנת "גיבורים במציאות" יאפיין כל אחד מהמשתתפים את התכונות והיכולות של הגיבור הפרטי שלו, ובעזרת ספוג ומגוון חומרי מלאכה, ייצור בובה שלו. בשילוב של תיאטרון ומוזיקה, יפעילו הילדים את הגיבור שלהם, וילמדו אותו ללכת, לדבר ולנשום.

הפעילות מתאימה: לגילאי 6 – 12.

מחיר הפעילות: ילד – 50 ש"ח | מבוגר מלווה – 15 ש"ח

הסדנה תתקיים באחת השבתות של חודש אפריל
סדנת יצירה לילדים

הפעילות מתאימה: לגילאי 6 – 12.

מחיר הפעילות: ילד – 50 ש"ח | מבוגר מלווה – 15 ש"ח

הסדנה תתקיים באחת השבתות של חודש אפריל