השקת ספר הילדים נַחוּם גּוּטְמַן מאת אבירמה גולן

יום שבת, ה-18 בינואר 2020, בין השעות 11:00-13:00

מוזיאון נחום גוטמן לאמנות שמח לארח את אירוע השקת ספר הילדים "נַחוּם גּוּטְמַן", בהשתתפות מחברת הספר אֲבִירָמָה גּוֹלָן ומאיירת הספר נָטָלִי וַקְסְמַן שֶׁנְקֶר.

"נַחוּם גּוּטְמַן" הוא ספר חדש בסדרת ״הַיִּשְׂרְאֵלִים״, סדרה היסטורית לילדים מבית המלאכה של צלטנר. הספר מזמין את הקוראים הצעירים למסע בעקבות נחום גוטמן, הצייר הגדול של הנוף הארץ-ישראלי ומחבר ספרי הילדים האהוב. אל ילדותו באודסה, עלייתו לארץ ישראל והתאהבותו בעיר תל אביב.

מבעד למבטו של גוטמן חושף  הספר את העיר העברית הראשונה: תל אביב של חול וים, תל אביב שמארחת גמלים ופילים, תל אביב של הגימנסיה העברית הראשונה, של ביאליק ושל עץ השקמה.

במהלך אירוע ההשקה, הסופרת אבירמה גולן תקיים שעת סיפור לילדים עם קטעים מתוך הספר, והמאיירת נטלי וקסמן שנקר תשוחח על היחסים שבין טקסט ודימוי. בנוסף, יוזמנו המשתתפים להתנסות ביצירה מהנה.

אירוע ההשקה יכלול סיור בתערוכה "מאחורי קירות המוזיאון".

ההשתתפות באירוע ההשקה חופשית. אין צורך להירשם מראש.

מתאים לילדים בגילאי 5-12

מספר המקומות מוגבל. אנו שומרים את הזכות לבצע שינויים.