משחקי ניווט בנווה צדק – הרפתקה לכל המשפחה

פעילות עצמאית בשכונה

יום שבת, ה-18 ביולי, בין 10:00-13:00

מוזיאון נחום גוטמן לאמנות, השוכן בלב שכונת נווה צדק הציורית, עורך מדי שנה פעילות מהנה ומגבשת לכל המשפחה – משחקי ניווט ברחובות השכונה.

הפעילות מיועדת לקבוצות ולמשפחות, אשר יפגשו ברחבת מוזיאון נחום גוטמן לאמנות (רחוב שמעון רוקח 21, ת"א) – ומשם יצאו למשחק ניווט תחרותי הכולל חידות, משימות והרבה כיף, ברחובותיה של נווה צדק. במהלך משחק הניווט יזכו המשתתפים ברמזים הקשורים לתולדות העיר תל-אביב ולדמויות שחיו בשכונה, ביניהן האמן נחום גוטמן, עד שיגיעו אל קו הסיום.

הפעילות מתאימה: לגילאי 6 ומעלה.

מחיר הפעילות: 50 ש"ח לערכה (עד שישה אנשים).
פעילות עצמאית בשכונה

יום שבת, ה-18 ביולי, בין 10:00-13:00

הפעילות מתאימה: לגילאי 6 ומעלה.

מחיר הפעילות: 50 ש"ח לערכה (עד שישה אנשים).