סדנאות יצירה לחודש יולי במוזיאון נחום גוטמן לאמנות

במהלך חודש יולי, בין השעות 11:00-13:00

מוזיאון נחום גוטמן לאמנות יערוך בחודשי הקיץ החמים סדנאות יצירה לילדות.ים.
בתחילת כל פעילות יודרכו הילדים בתערוכות המוזיאון השונות ולאחר מכן יצרו יצירות מקוריות משלהם במגוון חומרים וטכניקות.

סדנת 'מגדל קוביות משפחתי'
יום שלישי (6.7) | יום שלישי (20.7)

בתחילת הפעילות הקבוצה תסייר בתערוכה "כל המשפחות המאושרות" ותלמד על דיוקנאות משפחתיים. בהשראת היצירות יכינו המשתתפים 'מגדל קוביות משפחתי': משחק קוביות עם ציורי המשפחה שלהם.

הפעילות מתאימה לגילאי 5-11

סדנת 'תיאטרון בובות'
יום שני (5.7) | יום רביעי (21.7)

לאחר שהילדים יסיירו בתערוכת הקבע של נחום גוטמן וילמדו אודות תפאורות ותלבושות שתכנן לתיאטרון, הם יצרו תיאטרון בובות משלהם בהשראת היצירות, עם תפאורה ודמויות מקוריות, בשימוש במגוון חומרים כגון לבד, קרטון וסול.

סדנת 'רביעיות' משפחתית
יום שני (12.7) | יום שלישי (27.7)

בתחילת הפעילות יסיירו הילדים בתערוכה "כל המשפחות המאושרות" וילמדו על דיוקנאות של משפחות שונות. בהשראת היצירות יכינו המשתתפים משחק רביעיות ובו פרטים משפחתיים, סיפורים אישיים וסודות כמוסים.

הפעילות מתאימה לגילאי 6-11.

סדנת 'שונית האלמוגים'
יום שלישי (13.7) | יום רביעי (28.7)

סדנה מיוחדת לכבוד הקיץ. המשתתפים יכינו צדפים ואלמוגים ממגוון חומרים וייצרו בעזרתם מובייל או תכשיט מעוצב.

לתשומת לבכן.ם:
– ביטול עסקה לפעילות במוזיאון יתבצע בתנאי שהועברה בקשה לביטול לפחות יומיים לפני מועד הפעילות.
– ביטול עסקת טובין יתבצע בתנאי שהועברה בקשה לביטול תוך 14 ימי עסקים מביצוע העסקה, והמוצר הוחזר בשלמותו, ללא פגם, מבלי שנעשה בו שימוש ובאריזתו המקורית.
– כל זאת בהתאם ובכפוף לתקנות הגנת הצרכן.

במהלך חודש יולי, בין השעות 11:00-13:00

מוזיאון נחום גוטמן לאמנות יערוך בחודשי הקיץ החמים סדנאות יצירה לילדות.ים.

סדנת 'מגדל קוביות משפחתי'
יום שלישי (6.7) | יום שלישי (20.7)

הפעילות מתאימה לגילאי 5-11

סדנת 'תיאטרון בובות'
יום שני (5.7) | יום רביעי (21.7)

סדנת 'רביעיות' משפחתית
יום שני (12.7) | יום שלישי (27.7)

הפעילות מתאימה לגילאי 6-11.

סדנת 'שונית האלמוגים'
יום שלישי (13.7) | יום רביעי (28.7)

לתשומת לבכן.ם:
– כל זאת בהתאם ובכפוף לתקנות הגנת הצרכן.