סדנת פוסטר א'-ב' (10.8)

סדנת יצירה לכל המשפחה

יום שני ה-10 באוגוסט בין השעות 11:00 עד 13:00.

מוזיאון נחום גוטמן לאמנות יערוך בחודשי הקיץ החמים סדנאות יצירה לילדים שוחרי אמנות. במהלכן יתנסו הילדים בטכניקות וסגנונות אמנותיים שונים – ציור, קליידסקופ, צבעי מים ועוד ועוד – תוך עידוד חשיבה יצירתית, סקרנית ועצמאית, ופיתוח של אמצעי ביטוי והבעה ייחודים לכל ילד וילדה.

בסדנת פוסטר א' ב' כל ילד ייצור פוסטר של אותיות הא'-ב' ויעצב אותו בהשראת תחומי העניין והתחביבים שלו.

הפעילות תתקיים בחלל התערוכה "מאחורי קירות המוזיאון" – מרחב בטוח הפועל בהתאם להנחיות התו הסגול

הפעילות מתאימה לילדים בגילאי 6-10.

מספר המקומות מוגבל. אנו שומרים את הזכות לבטל או לבצע שינויים.

סדנת יצירה לכל המשפחה

יום שני ה-10 באוגוסט בין השעות 11:00 עד 13:00.

הפעילות מתאימה לילדים בגילאי 6-10.

מספר המקומות מוגבל. אנו שומרים את הזכות לבטל או לבצע שינויים.