סדנת פנטזיה

סדנת יצירה בתלת מימד לילדים

יום שבת, ה-22 בפברואר, בין השעות 11:00-13:00

"פעם חלמתי והנה אני באפריקה, עורך ציד על פילים פראיים, אריות, קרנפים, תכיים. הקיצותי ולבי דפק בחוזקה: הלא יכול אני לנסע לשם ממש!" (מתוך "בארץ לובנגולו מלך זולו")

הציורים והספרים האהובים של נחום גוטמן מבטאים, אולי יותר מכל דבר אחר, חופש מלא, בלי גבולות של עבר ועתיד, מציאות ודמיון. הדמיון העשיר שלו, בשילוב עם המבט הנאיבי והסקרן על המציאות, איפשרו לו להפליג מהמציאות היומיומית אל מחוזות הפנטזיה, ולעצב את האופן שבו אנחנו רואים בדמיון מושגי יסוד כמו בית, שמש, עץ, ים, בעלי חיים וצמחייה.

ביום שבת, ה-22 בפברואר, בשעה 11:00, תתקיים במוזיאון נחום גוטמן לאמנות סדנת פנטזיה – סדנת יצירה בתלת מימד לילדים. במהלך הסדנה כל ילד ייצא למסע בדימיון שלו, בין מקומות בהם הוא חולם לבקר למקומות שיצר בדימיונו, ובעזרת מבחר חומרים יבנה דגם תלת מימדי של המקום הזה, עם כל הפרטים שמרכיבים אותו – נוף, שמים, צמחיה, בעלי חיים ועוד. הסדנה תלווה בסיור מודרך בתערוכה "סטייקיישן: גילויו של המוכר", בה יחשפו הילדים לאפשרויות הגלומות ביציאה לחופשה קרוב לבית, בעזרת דמיון ופנטזיה.

הפעילות מתאימה:  לגילאי 6 – 12.

מחיר הפעילות: ילד – 45 ש"ח | מבוגר מלווה – 15 ש"ח

סדנת יצירה בתלת מימד לילדים

יום שבת, ה-22 בפברואר, בין השעות 11:00-13:00

הפעילות מתאימה:  לגילאי 6 – 12.

מחיר הפעילות: ילד – 45 ש"ח | מבוגר מלווה – 15 ש"ח