סדנת פסיפס נייר

סדנת יצירה לילדים

יום שבת, 27 ביוני, בין 11:00-13:00

לאורך שנות פעילותו יצר נחום גוטמן עבודות אמנות במגוון רחב של סגנונות וטכניקות אמנותיים. לצד התנסויותיו בטכניקות שונות של ציור ופיסול, גוטמן התנסה גם בטכניקת הפסיפס. עבודות הפסיפס המרהיבות שלו מעטרות עד היום את רחובות העיר תל אביב-יפו. בהן, פסיפס תולדות תל אביב, הניצב בשדרות רוטשילד וממחיש עבור הצופים סצינות מרכזיות מימיה הראשונים של העיר.

בסדנת פסיפס נייר, ילמדו הילדים על טכניקת הפסיפס ועל עבודות הפסיפס של נחום גוטמן. כל אחד מן המשתתפים יהגה יצירה מקורית משלו, ובעזרת גזרי נייר ודבק, ייצור עבודת פסיפס צבעונית ומרהיבה.

הפעילות מתאימה לגילאי 5-10.

ההשתתפות בסדנה בהתאם להנחיות התו הסגול.

הכרטיסים לסדנה אזלו!

סדנת יצירה לילדים

יום שבת, 27 ביוני, בין 11:00-13:00

הפעילות מתאימה לגילאי 5-10.

ההשתתפות בסדנה בהתאם להנחיות התו הסגול.

הכרטיסים לסדנה אזלו!