ערב טריוויה בנושא שנות ה-90

יום רביעי, ה-4 במרץ, בשעה 20:00

מוזיאון נחום גוטמן לאמנות בשיתוף עם We-Quiz שמחים להציג ערב טריוויה בנושא שנות ה-90 העליזות.

לכבוד פורים הממשמש ובא, אווררנו את הווקמן, שמנו באוזניות שירים של נירוונה (או בריטני), והחלטנו לקיים ערב שכולו מחווה לעשור התמים שבו עוד היה לגיטימי ששלושה גברים יגדלו שלוש בנות בבית אחד ("צער גידול בנות"). עשור של רעשי אינטרנט בלתי סבירים, של "אמא, רדי מהקו, אני באינטרנט!", של "ברור שאני הכי פוש-ספייס" ושל הד"ר מרטינס.

ביום רביעי, ה-4 במרץ, בשעה 20:00 נתכנס במוזיאון, נשים את הטלפונים בצד ונתחיל להפגין ידע כללי בתחרות טריוויה נושאת פרסים, בהנחיית בתאל דבח. התחרות היא בין קבוצות של 4 חברות וחברים. אפשר גם להגיע לבד ולהצטרף לקבוצות קיימות. כל קבוצה תקבל בקבוק יין. מומלץ להגיע מחופשים (המלצות – קלולס, פאוור-ריינג'רס או טמגוצ'י).

ההתכנסות בשעה 20:00, התחלה בשעה 20:30. משך האירוע – כשעתיים וחצי.

מחיר הפעילות: 60 ₪

יום רביעי, ה-4 במרץ, בשעה 20:00

ההתכנסות בשעה 20:00, התחלה בשעה 20:30. משך האירוע – כשעתיים וחצי.

מחיר הפעילות: 60 ₪