שיר ועיר: סיור היסטורי ורומנטי ברחובות תל אביב

סיור היסטורי ורומנטי העוסק בימיה הראשונים של תל-אביב, בשילוב שירים נוסטלגיים על מקומותיה

יום ה', ה-26 בספטמבר, בין השעות 17:00 עד 18:00

לכבוד השנה החדשה יקיים מוזיאון נחום גוטמן לאמנות סיור מוזיקלי ברחובותיה הראשונים והציוריים של תל-אביב.

הסיור יתכנס בשעה 17:00 ברחבת מוזיאון נחום גוטמן לאמנות ויצא אל שכונת אחוזת בית, השכונה הוותיקה ביותר בתל אביב. במהלך הסיור ישירו המשתתפים יחד את שירי תל אביב הנוסטלגיים: מאריק איינשטיין ועד אריס סאן, מ"אנחנו החלוצים" ועד "פנס בודד". הסיור יעצור בבית הקולנוע הראשון בתל אביב, בקיוסק הראשון, בבית העצמאות ובעוד שלל אתרים היסטוריים. יחד יתורו המשתתפים אחר מקורות ההשראה לסיפוריו וציוריו של נחום גוטמן, וילמדו להכיר את תל אביב דרך השירים הרבים שנכתבו והושרו עלייה.

מספר המקומות מוגבל. אנו שומרים את הזכות לבטל או לבצע שינויים.

יום ה', ה-26 בספטמבר, בין השעות 17:00 עד 18:00

מספר המקומות מוגבל. אנו שומרים את הזכות לבטל או לבצע שינויים.