סדנת קפסולת זמן

סדנת יצירה לשנה החדשה

יום שבת ה-12 בספטמבר בין השעות 11:00-13:00

לכבוד תחילת השנה החדשה, תתקיים במוזיאון נחום גוטמן לאמנות סדנת יצירה מיוחדת למשפחות. בסדנה יכינו משפחות 'קפסולת זמן': חוויה ייחודית ומגבשת המתחילה ביצירת קופסא מעוצבת המייצגת את בני המשפחה וכוללת ציורים, סיפורים והחלטות לעתיד. את הקופסא תחביא כל משפחה בביתה ותקבע מועד פתיחה חגיגי (בעוד שנה, בעוד עשור…) בה תיפתח הקופסא המשפחתית ו-"תחזיר את בני המשפחה אחורה בזמן" לתחילת שנת תשפ"א.

הפעילות מתאימה לגילאי 6 – 12.

הכרטיסים אזלו!

סדנת יצירה לשנה החדשה

יום שבת ה-12 בספטמבר בין השעות 11:00-13:00

הפעילות מתאימה לגילאי 6 – 12.

הכרטיסים אזלו!